Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 6 órás bejelentett munkaviszon...

6 órás bejelentett munkaviszonyra fel lehet venni hitelt? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk legalább 5 millió forint hitelt felvenni.

6 órára van csak be jelentve.

Én 8 de én minnél előbb fel szeretnék már mondani.

2022. dec. 20. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez így nem túl jó esély...

Az se midnegy, hogy a hat órában a minimálbér arányos részét kapja, vagy pedig havi 850.000 nettó... .

2022. dec. 20. 18:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Kicsivel több mint 340.000 a nettója.
2022. dec. 20. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Ennyire nem jó ötlet hitelt felvenni! JTM-be belefér, de butaság.

Ketten mennyit kerestek? Mert két ember megélhetése legalább havi 250, ha nem kell albérletet fizetni, nem mentek nyaralni és nincs autó. Szóval ha kettőtök jövedelme nincs legalább 500, akkor én nem vállalnám be.

Mire kell amúgy? Mert ez lakásra kevés, másra meg valszleg botorság.

2022. dec. 20. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
De konkrétan milyen hitelt akartok felvenni? vagy mire?
2022. dec. 20. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem érdekli őket, hogy 4 vagy 6 vagy 8 órában dolgozol. Az érdekli őket, hogy mennyi pénzt keresel.
2022. dec. 21. 11:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Elszeretnénk végre költözni, mivel ahol most lakunk még csak gyűjteni se tudunk mert mindenki tőlünk vár el mindent. Azaz mindent mi fizetünk (számlák, fa, családtagok tartozásai stb..)

Az 5 millió arra kellene, hogy vegyünk magunknak egy mobilházat, nézegetjük őket egy ideje, és 5 millióbol még maradna is egy kis telekre.

A kettőnk fizetése 650.000 körüli.

Így ha csak a mi számláinkat kéne fizetni+ plusz amit havonta kérnek a hitelért akkor meglennénk.

2022. dec. 21. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

A mobilház nem jó ötlet. Max hétvégi háznak jó, állandó lakhelynek nem.

Egyrészt nagyon rossz az energiahatékonysága, ezért egy vagyon felfűteni. Legtöbbjük 3 évszakos, azaz tavasztól őszig használható, hűvösebb tavaszi/őszi napokon a beépített fűtés elég, de télen kevés.

Másrészt nem kapsz rá lakáshitelt, csak és kizárólag személyi kölcsönt, aminek most horribilis kamata van.

Harmadrészt semmiképp nem fog kijönni 5 millióból. Nem tudom hol néztétek ti az árakat, de egy normális 30nm körüli mobilház 7-8 millió körül van. De még ha sikerül találni egy használtat mondjuk 4 millió körül, akkor is a mozgatás költsége, a közművek bekötése és hasonlók simán elvisznek még legalább fél milliót, plusz a telek. Önmagában egy üres telek 4-5 milliótól indul, hacsak nem Mucsajröcsöge-alsón a cigánysor végén van.

Szerintem gondoljátok át és előbb egy albérlet, utána meg egy kis lakás legyen a cél.

2022. dec. 21. 17:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Az albérleten is gondolkodtunk, viszont ki tudja onnan is mikor szabadulunk. De lehet jobban át kéne gondoljuk és kéne nézzünk egy max 120.000 korüli albit. Legalább ott félre is tudunk tenni.
2022. dec. 21. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Mobilházra semmilyen kedvezményes ingatlanhitelt nem adnak.

Tehát rohadt drágán vennétek f el, értelmetlen...

2022. dec. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!