Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen a cetelem bank? Vélemén...

Milyen a cetelem bank? Véleményekre lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 16:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%
Na, hat en voltam a "hivogatokisasszony". Amelyik cegnel voltam, koze sincs a cetelemhez, de onnan is volt ralatasom milyen szemet banda. Nem mondhattam szegeny ugyfelnek mast, csak ami levan irva. Ha kerdezett arra se. Nehogy "felrevezessem". Ha veletlen hibaztam 1500 forintot vontak le az alkalmankenti 2000 forintos fizetesembol. Hogy honnan derult ki hogy hibazok? Lehallgatta a cetelem ugyvezeto igazgatoja. Nem ugyfelbarat, gusztustalan lehuzos ceg.
2010. okt. 1. 23:37
 12/12 euronymous válasza:
Hitel kiváltásom van náluk,kiváltottam a bb bankos áruhitelem,elküldtem a lezáro papirt..innentöl van kis gondom..egyszer csak küldtek egy 29 ezer párszaz forintrol viberes üzenettel h fizessem be mert különben felmondják a szerzödést..ok utaltam..azota eltelt .ajd 3 hét,hiába hivom öket a különbözetet nem utaljáka lezáro papirt nem látják,pedig ajánlva küldtem..most ugy állok love nem jön amit venni akartam kocsi meg vár rám,tulaj nem adja el másnak..rohadt dühös vagyok!mi tévö legyek?
2024. júl. 8. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!