Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakáshitel felvételnél nézik...

Lakáshitel felvételnél nézik ha valaki KATA -s vállalkozó?

Figyelt kérdés

Konkretizálom. Nekem van egy főállásom, melynél havi nettó 300 ezret kapok. Azonban emellett Én egy éve már ,hogy kata-s vállalkozóként is van havi 200-250 ezerrel kiegészítem a bevételemet.

Lakásvásárláson töröm a fejem. Persze hitelre lenne szükségem bizonyos mennyiségű önerő mellé.

A kérdésem az, hogy csak a főállásomat veszik figyelembe ennél a konstruciónáp, vagy a teljes havi bevételemet?

Munkatársam szerint kinevetnek, hogy csak ennyi a bevételem.

Ki vehet akkor fel lakáshitelt?

Mennyi az az összeg,ami hitel kompatibilis egy OTP kaliberű bankban?

Végére megjegyzés : nem most akarok hitelt venni fel. 2-3-4 éves projekt. Nem túl rózsás a gazdasági helyzet most ehhez.

2022. dec. 17. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nav jövedelemigazoláson rajta lesz mindkettő. Igaz a katás bevételnek csak a 60%-át igazolják le jövedelemnek.
2022. dec. 17. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mellékállásban nem lehetsz katás idén szeptember óta
2022. dec. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!