Szoktatok rendszeresen bankot váltani a magas bankszámla költségek miatt?
Elgondolkodtam, hogy OTP-től átmennék más bankhoz, ahol van díjmentes számla legalább két évig. (CIB, Unicredit, ilyesmik)
Viszont a két év lejárta után gondolom jelentősen megemelik a költségeket, innentől kezdve megint váltani kellene.
Ti ilyenkor (vagyis két évente) mindig új helyet kerestek jobb feltételekkel?
Nem maradok olyan banknál, ahol nekem kell fizetnem bármiért. Beleértve a számlavezetést, kártyát, hitelkártyát, átutalást, csoportos beszedést. :-)
Ha néha devizaátutalás kell, azért fizetek. :-(
Krwkco!
Melyik ez a bank, ahol nem kérnek díjakat?
Sajna én is OTPs vagyok :(
Köszönöm
Raiffeisen gold 2.0 Premium. Debit kártya, számlavezetés és forint utalás teljesen ingyen.
KandH prémium. 2 debit kártya, 1 hitelkátya, számlavezetés ingyen. Utalás tranzakciós adóért.
Persze vannak feltételek, de mivel mindkettőnél a követelmény pénzbeutalás legfeljebb 3 részletben, a kettő együtt kiválóan működik. AKK-s DKJ vásárlás hitel vagy normál kártyával is beutalásban végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!