Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi történik akkor mikor 10...

Mi történik akkor mikor 10 millió forint értékű hitelt veszel fel és elmész Magyarországról?

Figyelt kérdés

2022. dec. 13. 20:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Asszem, feltaláltad az évezred bűncselekményét! :D
2022. dec. 16. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem szoktad utánad menni, a könyebb utat választják. A felvételnél van egy kezesed, rajta hajtják be. Fater egyik kollégája járt úgy hogy a saját gyerekének vetek fel hitelt, aki kiment külföldre, a pénzt nem fizette, és az ő háza lett elbukva.
2022. dec. 18. 09:20
 13/17 Attila1976 ***** válasza:
1990 körül felvett világbanki hitellel is (amit nem fizetett vissza) megtalálták az ismerősöm, mikor nyugdíjas lett. Oda a fele nyugdíja. Kérdezte mégis meddig van levonás? Azt a választ kapta amíg él. Megtalálnak...
2022. dec. 20. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
#13-as ez a "kérdezte" ez nagyon aranyos. Mennyi esze lehet egy ilyen embernek, hogy azt se tudja mennyivel tartozik és ha mondanak neki egy havi törlesztőt akkor azt sem bírja megbecsülni, hogy mennyi ideig kell fizetnie. :D
2023. jan. 2. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:

14# ő ķérdezte a nyugdíjast, csak hiányzik az "m" betű.

"KérdezteM mégis meddig van levonás?

Azt a választ kaptaM, amíg él."

2023. jan. 2. 22:16
 16/17 Attila1976 ***** válasza:
15ös, Habár van bőven hitelem, még nem vagyok nyugger nem rólam van szó. 14es-nek, majdnem 20évig nem volt semmilyen kontakt az illető és a bank között. Volt ilyen. Most már nem biztos hogy meg lehetne ilyet csinálni.
2023. jan. 4. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
én is ezt írtam, te kérdezted a nyugdíjast...
2023. jan. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!