Angol,HSBC bankkartyam van. Olaszorszagban tudok vele fizetni,ugy,hogy csak a kartyat hasznalom,vagy vegyek le Poundot,es valtsak Eurot?
Tudsz. Nekem is HSBC bankkártyám van, mert éltem és dolgoztam Angliában és még most is van font a bankszámlámon.
Pont 2 hete voltam Olaszországban Padovában meglátogatni egy ott kint tanuló ismerősömet, én tudtam fizetni mindenhol gond nélkül a HSBC-s kártyámmal.
Hmmm kérdező, ezt inkább brit gyakorikerdesek féle oldalakon kérdezd meg, ne itt, sőt még inkább hivatalos helyekről tájékozódj!
Gondolj bele, ha megerősítik neked tízen, hogy igen, utána mégsem, akkor ők mit csinálnak majd? Maximum elnézést kérnek, de az segít rajtad?
A bankodat kérdezd meg!
Egyébként több minden korlátozhatja. A bankkártya típusa is, és nem csak annyiban mint nálunk, hogy Mastercard vagy Maestro.
Pl. Angliában sokan kezdésnek csak olyan számlát tudnak nyitni, amivel otthon is csak ATM-ből vehet fel pénzt, külföldön meg sehogy sem.
Stb...
Hiába HSBC számlatípustól és kártyatípustól is függ.
"Angliában sokan kezdésnek csak olyan számlát tudnak nyitni, amivel otthon is csak ATM-ből vehet fel pénzt, külföldön meg sehogy sem."
Ez most komoly? Mert viccnek durva lenne... 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!