Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen a Gránit bank? Megéri...

Milyen a Gránit bank? Megéri számlát nyitni?

Figyelt kérdés
Nektek van?
2022. nov. 5. 11:43
 1/4 anonim válasza:
52%

Nekem bevált.

Relatíve olcsó a digitális számlacsomag, és full online tudtam számlát nyitni, bankfiókban nem is voltam.

Az applikáció is teljesen jó.

Van most náluk valami akció, kapsz pénzt, ha nyitsz számlát, és 60 napon belül végrehajtasz 3 tranzakciót. Csak egy kódot kell megadnod:

[link]

2022. nov. 5. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Nekem van, évek óta problémamentesen használom.
2022. nov. 5. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

A mobiltelefonos alkalmazasuk szerintem nagyon jol mukodik. A netbankjuk elegge fapadosan nez ki, de hasznalhato az is.

Bankfiokjuk csak Pesten van, keszpenzt befizetni csak az Leichner Odon fasori fiokban lehet. A kp befizetes hianyan tul a bankfiok hianya nem tul zavaro, a telefonos ugyfelszolgalaton es netbankos levelben is mindig hamar elinteztek amit kertem (dijcsomag valtas, elfejeltett jelszo, utasbiztositas kotes).

Beteti kamatuk altalaban kiemelkedo (a tobbi bankehoz kepest), a banki dijak is itt az egyik legalacsonyabbak.

2022. nov. 5. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A sok lepontozó megis tudja indokolni, hogy mi a baj a bankkal? Nem védem őket, csak váltás előtt állok és tényleg érdekel.
2023. jan. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!