Milyen a Gránit bank? Megéri számlát nyitni?
Nekem bevált.
Relatíve olcsó a digitális számlacsomag, és full online tudtam számlát nyitni, bankfiókban nem is voltam.
Az applikáció is teljesen jó.
Van most náluk valami akció, kapsz pénzt, ha nyitsz számlát, és 60 napon belül végrehajtasz 3 tranzakciót. Csak egy kódot kell megadnod:
A mobiltelefonos alkalmazasuk szerintem nagyon jol mukodik. A netbankjuk elegge fapadosan nez ki, de hasznalhato az is.
Bankfiokjuk csak Pesten van, keszpenzt befizetni csak az Leichner Odon fasori fiokban lehet. A kp befizetes hianyan tul a bankfiok hianya nem tul zavaro, a telefonos ugyfelszolgalaton es netbankos levelben is mindig hamar elinteztek amit kertem (dijcsomag valtas, elfejeltett jelszo, utasbiztositas kotes).
Beteti kamatuk altalaban kiemelkedo (a tobbi bankehoz kepest), a banki dijak is itt az egyik legalacsonyabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!