Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor kapom meg a magánnyugdíj...

Mikor kapom meg a magánnyugdíjpénztáros záradékot?

Figyelt kérdés
Most fogok még belépni, odaadtam a munkáltatómnak. Kb. mikorra jön meg? Azzal mit kell csinálnom?
2010. szept. 28. 08:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Hello. Pillanat, mit is csináljon vele a munkáltatód? merthogy neked kell belépned a pénztárba, és ha beküldted a munkaviszony kezdetére mivel godnolom pályakezdő vagy bár ez egyértelműen nem derül ki, visszazáradékolják, de egy hónap tutkó kell. A záradékolt nyilatkozat MÁSOLATÁT add ki csak a kezedből a munkáltatónak, az eredetit alaposan őrizd.
2010. szept. 30. 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Úgy van, hogy pályakezdő vagyok és választottam egy pénztárat, ott a nővel kitöltöttük a saját részemet, majd mondta, hogy a munkáltató részt pedig adjam oda a munkáltatómnak, ő kitölti és hozzam neki vissza. A munkáltatómnak mondtam és azt mondta,hogy nem ad vissza semmit, majd küldik a záradékot. (gondolom akkor ő elintézi)

Ui.: Ez lesz az első munkahelyem.

2010. okt. 1. 10:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!