Mi történik ha OTP junior számlámon mínuszba megyek?
Figyelt kérdés
Egészen véletlenül történt igazából nem is tudom ez hogy lehetséges.
Egy tatabányai kocsmában fizettem kártyámmal egy éjszaka okt7-én majd tovább költöttem róla annak tudatában hogy még van rajta pénz. De mint most kiderült annak az árát csak okt21-én könyvelték el így annyival most mínuszba kerültem mivel nem volt rajta pénz.
Hogy lehetséges ez és miért van, hogy csak ennyivel később vonódott le a kártyámról a pénz? Vannak-e ennek következményei?
2022. okt. 25. 10:48
1/2 anonim válasza:
Tökmindegy, mikor könyvelték, a tranzakció időpontjában zárolásra kerül az összeg. Az OTP juniort nem is lehet mínuszba vinni, max valami banki díj levonása esetén fordulhat negatívba.
2/2 anonim válasza:
Semmi. Amikor legközelebb penz kerul ra akkor annyival kevesebbet tuds kokteni.
Esetleg nagyon minimalis kamat megy ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!