K&h ebankom van,ezen keresztul tudok atutalni Államkincstarba ,állampapir vetelhez?
Vagy csak szemelyesen?
Nem igazan kamatozik,es veszteseg nelkul szeretnem atmenteni oda.
Ok! Akkor a forint számládról gond nélkül tudsz vásárolni állampapírt ezzel a kártyával, csak ne feledd beállítani az internetes vásárlási limitet.
A TBSZ számlád meg vagy feltöröd, vagy átviszed a kincstárba, de ehhez mindenképpen személyesen kell bemenned a bankba.
#8, Ez akkor igaz, ha a TBSZ-en csak a kincstár által kezelt eszközök vannak.
Valóban :)
7.
Cib bankbol at lehet vinni Tbsz rol a penzt siman? Mert a K&h banknal ugy irja,ha 5 evnel korabban akarom,adozni kell utana.Az enyem 3 eves ,ugy neztem.2019 es.
Szia, bankon belül tényleg nem lehet feltörni, csak akkor, ha adózol utána.
Simának nem mondanám, be kellett mennem a Kincstárba a banki TBSZ-hez kapott papírokkal, ott nyitottak egy új alszámlát (TBSZ-est; nekem 2020-ast), a papírral vissza a bankba, és kérni kellett az áthelyezésről egy igazolást. Azzal vissza megint a Kincstárba. 3 napon belül írják jóvá a Kincstárban a pénzt. Díja volt az áthelyezésnek és a banki TBSZ megszüntetésének is. Számold ki, hogy megéri-e.
Koszi.Lehet hogy ezt akkor hagyom.Maceras.
Elinditottam egy ertekpapir szamla nyitast a M.allamkincstarnal,az ugyfelkapun keresztul.
De semmilyen visszajelzes nem jott.Leh h vmit nem jol csinaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!