Nagyösszegű pénzkivétel díja OTP bankban?
Figyelt kérdés
OTP Junior (18-24 év közötti) számlacsomagom van kérdésem hogy 2 millió forintnál mennyi a készpénzfelvétel díja pénztárnál nem az automatából, illetve ennél az összegnél hány nappal előtte kell bejelenteni a pénzfelvételt?2022. okt. 17. 14:02
1/7 anonim válasza:
Én most vettem ki nemrég 1,8 millát fiókból, a felvétel díja valami 30-35 körül volt ha jól emlékszek. És nem kellett bejelenteni előre sem, rákérdeztem ott dolgozo ismerősnél és azt mondta hogy ennyit bármikor kiadnak. Azért szerintem megéri odatelefonálni hogy biztos legyen.
3/7 anonim válasza:
Annyi ezer akart lenni, de most amúgy kikerestem és 13000 volt csak. Nem tudom honnan jött az a 35 😅
4/7 anonim válasza:
OTP Junior (18-24 éves) 2022. október 1-től
▬ Belföldi ATM-ből
• OTP által üzemeltetett: 29 918 Ft.
• Más által üzemeltetett: 13 174 Ft.
▬ Belföldi bankfiókban:
• OTP fiókban bankkártyával: 30 036 Ft.
• OTP fiókban bankkártya nélkül: 30 030 Ft.
• Idegen fiókban bankkártyával: 13 291 Ft.
(Vannak ilyen dolgai az OTP-nek; másutt sokkal olcsóbb valami, vagy idegen ATM-nél magasabb a napi kivehető összeghatár stb.
Készpénzfelvétel esetén egy elhanyagolható fix összeg felett 1,49% a díj, idegen helyen csak 0,6%)
5/7 anonim válasza:
10 milliot vajon mennyier tudok felvenni? Allampapirokba akarom fektetni az Otp nel.
6/7 BlackSword válasza:
#5! Inkább ne vedd ki, hanem menj át a pénz nélkül a postára, nyiss egy értékpapír számlát, majd jegyeztess ott állampapírt... a lényeg, hogy a kívánt összeg pénteken délben az értékpapír számládon legyen... és miért??? Mert megspórolod a kivét díját és a jegyzesi illetéket...
7/7 anonim válasza:
Ugy ertettem,ha befektettem,es lejart a futamido,mennyiert jutok a penzemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!