AZ OTP Junior bankszámla rendelkezik CFT engedéllyel?
Figyelt kérdés
pokerstars.hu-ra regisztráltam, és azt írják h VISA kártya esetén akkor fizethető ki a nyeremény, ha az jelentkezik CFT engedéllyel.2010. szept. 26. 21:07
1/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!:D Egyébként ha valakit véletlenül érdekelne, IGEN rendelkezik CFT engedéllyel. (azóta voltam a bankban)
2010. okt. 5. 23:06
2/4 baloghjoci válasza:
szia. énis VISA kártyát akarok nyitni ,szóval igaz amit írtál? mert ha igen akkor énis junior kártyát nyitok
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, igaz, azóta használtam is ilyesmi célra.
2011. jún. 1. 00:35
4/4 anonim válasza:
Sima magyar banknak pokerből jött pénzt esélytelen.
A 888-tól csináltam kifizetés és visszajött egy "hibás adat" hibaüzenettel.
Több hét, több próbálkozás után a végén az OTP ezt írta:
-----------------
Elnézését kérjük a további tájékoztatásért.
Tájékoztatjuk, hogy 2023. július 1-től OTP Bank betéti kártyájával nem bonyolíthat internetes szerencsejátékkal vagy fogadással kapcsolatos tranzakciókat külföldi elfogadóhelyen (azaz nem bonyolíthat) az ilyen webhelyeken történő fizetések bankkártyájával,
és a fizetés nem érkezik meg a bankkártyájára/számlájára.
A változást a szerencsejáték-szervezésről szóló XXXIV. 1991. évi törvény írja elő.
Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön rendelkezésére.
Tisztelettel:
OTP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!