Miért mondják, hogy az OTP bank a legdrágább, ha itt táblázatban közel sem a legdrágább?
Mondjuk azt néztem régebben, hogy valóban a legdrágább volt, de ez esetleg változott és van középáras szmlájuk? Vagy mi a "trükk"? Drága a kártya vagy az egyebek amik úgyis szoktak kelleni általában?
A CIB drágábbnak tűnik például itt:
Én most az általad linkelt oldalon kalkuláltam, és az OTP lett a legdrágább.
A "személyre szabott kalkulációt" nyisd le, és állístd be az adataidat.
Én az életkort 37-re tettem, hogy az OTP ne a 35 alattiaknak kitalált Smart csomagot adja be, á beállítottam pár átutalást, kp felvételt, a szokásos havi 35-40 kártyás vásárlást, sms opciót és netbankot.
A következő jött ki: (olcsótól drágáig): Gránit bank (19k/év), Ráfázós bank (25k), OTP (30), CIB (48k)
Ettől függetlenül OTP-s vagyok, bankkártya és hitelkártya is, sőt OTP SZÉP kártyám is van, meg elfogadó helyként is csak OTP SZÉP kártyát fogadok el, mert a bizalom jobban megvan, mint pl egy Gránit bankban.
(A valós lehúzás az OTP részéről messze nem áll meg 29-ben, inkább olyan 100-150 közt a sok SZÉP kártya meg az időszakos bevétel pótlására alkalmazott több havi hitelkártya tartozás miatt, de ez belefér, nyáron sokszorosan visszajön ;) )
Köszi mindenkinek a válaszokat. Reméltem azért, hogy bár talán túlzottan is alapvető kérdés, sőt inkább triviális és elcsépelt, de hogy azért írtok válaszokat. :)
Megnéztem személyre szabottan is... na nem semmi így már más. :) Nagy köszi a válaszokért.
Mellékesen más kérdésekben bőséges és pontos válaszokat szoktam írni, de ebbe valahogy nem volt kedvem belemászni és inkább akik jártasabbak benne azokra hallgatok.
A Gránit Bankról tapasztalat esetleg? Az alap dolgokat gondolom tudja az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!