Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyire akad ki a bank meg a...

Mennyire akad ki a bank meg a nav, ha egy bitcoin milliárdos eladja a bitcoinokat?

Figyelt kérdés
Nekem nincs mielőtt valaki azt hinné. De láttam a neten hogy sokan lettek ebből milliárdosok, meg az ethereumból is. Na most lehet hogy túlzás hogy reklámozzák ezt az egészet. Meg ugye azt nem mondják hány ember bukott el sok pénzt ezeken. Na mindegy a lényeg, ha most egy ilyen milliárdos úgy dönt hogy eladja vagy ha nem is az egészet csak annyit hogy pár milliárd legyen neki a bankban. Akkor mennyire akad ki a bank meg a NAV? Én most ezen gondolkodtam el. Lehet hogy már ehhez egy mezei bankszámla nem is lenne alkalmas hanem speciális bankszámla kéne hozzá. Biztos követelnék hogy igazaolja honnan van. Én szerintem emberünk hülyére meg lenne fingatva a bankok meg a NAV által is, bár nyilván nem tudnának vele mit csinálni ha mindent tud igazolni. Szóval ti mit gondoltok? És ha bányászta régen azt hogy igazolja bizonyítja?

2022. szept. 14. 11:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
Miert adna el barki ha nem szukseges neki? Van aki 10-15 evre tervez. Te godnolom azert adnad el h hazat vegyel vagy autot vagy valami. Valoszineleg aki idejebe elkezdett befektetni annak mindezek mar megvannak,ezert tud hosszu tavon gondolkodni
2022. szept. 15. 09:12
 12/20 A kérdező kommentje:
A legtöbb ember nincstelen volt nem volt gazdag, csak hülyeségből bànyàsztak bitcoint. Sokan nem is hittek benne. De ha emberünk gazdag is. Nem jobb lett volna eladni mindet amikor 20 milliót ért darabja. Aztán mikor majd bezuhan darabja 3 millióra akkor meg vissza vásárolni. Ez nem lenne jó megoldás? Ez konkrétan ingyen milliárdokat jelentene nagyon minimális energia befektetéssel. Kinek nem kellenek milliárdok szinte ingyen?? Szóval nem tudom felfogni valaki hogy képes rajta ülni. 2020 ban eladtam volna nagyon gazdag letten volna, aztán mikor bezuhan vissza vásárolom. Hát én nem értem embereket, ezzel lehet játszani, kinek nem kellenek milliárdok majdnem ingyen?
2022. szept. 15. 10:16
 13/20 A kérdező kommentje:
Azért 20 milliónál lehetett gondolni hogy most már az következik hogy bezuhan.
2022. szept. 15. 10:23
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
Tanulj meg haver, szted ha barki tudta volna h az a teteje es ez az alja az ne keresett volna rajta milliardokat? ... Ott a tozsde barmikor shortolhatsz es longolhatsz... Ha ilyen okosnak hiszed magad probald ki :)
2022. szept. 15. 11:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Érdekes én tudtam, kár hogy nem volt bitcoinom, egyébként ki is fogom ne félj.
2022. szept. 15. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem te szoktad bizonygatni, hogy a tippmix szerencsejáték, és lehetetlen vele nyerni? Ugyanaz a stílus és intelligencia.
2022. szept. 15. 14:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem, engem nem érdekel a tippmix.
2022. szept. 15. 14:42
 18/20 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező hagyd rájuk, ezek mind annyira okosok, meg szakértől, hogy úgyis lehurrognak és megmondják neked. Én ilyenkor mindig azt szoktam mondani annak, aki ennyire nagyokos, hogy csináljon már 500 forintból ötmilliót egy nap alatt, ha ennyire èrt hozzà. Erre mindig jön a bullshit magyarázkodás, hogy háááddeeeee bla bla bla nem értel hozzá...

Ha ő értene hozzá, akkor képes lenne bármikor pénzt csinálnim 100x-os tőkeáttétekkel shortolna óriási pénzekkel stb.

Amúgy meg ekkora baromságot se hallottam, hogy nem realizál valaki profitot. Még befektetőknek is néha érdemes lehet, vagy aki ezt gondolja, azok szerint évtizedekig nem nyúl senki a kriptóihoz, megvárja, míg bedől, vagy míg a csávó megdöglik addig? Hagyjuk már ezt a szöveget...

2022. szept. 16. 06:56
 19/20 anonim ***** válasza:
58%

#18 "aki ennyire nagyokos, hogy csináljon már 500 forintból ötmilliót egy nap alatt, ha ennyire èrt hozzà."

Ezzel leírtad a kérdezőt, ő okoskodik itt hogy rájött arra hogy olcsón kell venni és drágán eladni.

2022. szept. 16. 08:41
 20/20 anonim ***** válasza:
40%

"Szóval létezhet olyan hogy tegyük fel csak példa valakinek van 1000 bitcoin de nem ad el semmit, bejár dolgozni ugyanúgy meg ilyenek?"

Pl. Shatosi Nakamoto ezt teszi. Reggel bemegy a mekibe dolgozni.

Azt nem érted ha tudtad hogy a bitcoin mikor megy fel mikor esik le akkor miért nem vettél lent és adtál el fent?

Mert te ilyen okos vagy, elhiszem de a többség azt hitte hogy év végére eléri a szazezer dollárt, ezért nem adta el 69-ért se.

2022. szept. 17. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!