Mennyire akad ki a bank meg a nav, ha egy bitcoin milliárdos eladja a bitcoinokat?
Kérdező hagyd rájuk, ezek mind annyira okosok, meg szakértől, hogy úgyis lehurrognak és megmondják neked. Én ilyenkor mindig azt szoktam mondani annak, aki ennyire nagyokos, hogy csináljon már 500 forintból ötmilliót egy nap alatt, ha ennyire èrt hozzà. Erre mindig jön a bullshit magyarázkodás, hogy háááddeeeee bla bla bla nem értel hozzá...
Ha ő értene hozzá, akkor képes lenne bármikor pénzt csinálnim 100x-os tőkeáttétekkel shortolna óriási pénzekkel stb.
Amúgy meg ekkora baromságot se hallottam, hogy nem realizál valaki profitot. Még befektetőknek is néha érdemes lehet, vagy aki ezt gondolja, azok szerint évtizedekig nem nyúl senki a kriptóihoz, megvárja, míg bedől, vagy míg a csávó megdöglik addig? Hagyjuk már ezt a szöveget...
#18 "aki ennyire nagyokos, hogy csináljon már 500 forintból ötmilliót egy nap alatt, ha ennyire èrt hozzà."
Ezzel leírtad a kérdezőt, ő okoskodik itt hogy rájött arra hogy olcsón kell venni és drágán eladni.
"Szóval létezhet olyan hogy tegyük fel csak példa valakinek van 1000 bitcoin de nem ad el semmit, bejár dolgozni ugyanúgy meg ilyenek?"
Pl. Shatosi Nakamoto ezt teszi. Reggel bemegy a mekibe dolgozni.
Azt nem érted ha tudtad hogy a bitcoin mikor megy fel mikor esik le akkor miért nem vettél lent és adtál el fent?
Mert te ilyen okos vagy, elhiszem de a többség azt hitte hogy év végére eléri a szazezer dollárt, ezért nem adta el 69-ért se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!