Raiffeisen Banknál szeretnék Egy kisebb összeget lekötni van itt olyan aki érti a bank lekötési módszereit ajánlatait vagy akár van is náluk lekötésben pénze?
Felejts el a bankokat! A kamat 20%-át adóba be szeretnéd fizetni?
Te tedded fel ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Csak azért, mert 20% adót kell fizetni, a 80%-ról mondjon le? Nagyon okos az előző!
Nyiss egy megtakarítási számlát, annak most 5% felett van a kamata lekötés nélkül.
Vagy vegyél befektetési jegyet (pénzpiaci, garantált pénzpiaci alapot, ezek alacsony kockázatúak), ahhoz mindig tudsz hozzátenni.
A 2. "okoska" beíró vagyok ismét.
A bankok közül is van jó megoldás akár milyen hihetettlen :)
De nem a legoptimálisabb hosszú távon a bank. Amit én mint pénzügyi tanácsadó szoktam javasolni.
VIP MAX Betétszámla
Mitől MAX?
* látra szóló
* garantált kamat 2010. október 31-ig
* ingyenes számlanyitás
* ingyenes számlavezetés
* 2011. januárjában kamatbónusz a Tartós Befektetési Számlára váltó Ügyfelek számára
VIP MAX betétszámla
* banki átutalással vagy postai készpénz-átutalási megbízással (sárga csekk) tudja megtakarítását a számlán elhelyezni
* napi kamatszámítás, havi jóváírás
* lépcsős kamatozás
* ingyenes számlanyitás
* ingyenes számlavezetés
* az ajánlat a VIP MAX betétszámlán újonnan elhelyezett megtakarításokra vonatkozik
* igénylése legkésőbb 2010. október 31-ig lehetséges
1 – 1.000.000Ft *** EBKM 4,59% *** (Mindenkori MNB alapkamat mínusz 0,75%)
1.000.001 – 5.000.000Ft *** EBKM 5,12% *** (Mindenkori MNB alapkamat mínusz 0,25%)
5.000.001 – 30.000.000Ft *** EBKM 7,10% *** (garantált éves 6,88%)
30.000.000Ft felett *** EBKM 5,96% *** (Mindenkori MNB alapkamat plusz 0,55%)
Több infó itt (tessék sietni okt.31 az akció vége)
Tudtommal az AXA még a bankkódex-hez sem csatlakozott , nyilván nem véletlenül.....
Tartós befektetési számlát minden banknál lehet nyitni, ott 3 év után 10, 5 év után 0% adót kell fizetni: ezt nem az AXA találta ki.
Pont a Rafinál van pl. tartós kötvény 7,55 %-on, kamatadó mentesen is.
előző vagyok: bocsi, azt kihagytam:
ennyit a pénzügyi tanácsadók fantasztikus szaktudásáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!