Most jelentették be kormányinfon, hogy új állampapírt fognak kiadni, induló kamata 11% is lehet. Most akkor dobhatjuk el a PMÁP-ot, és rohan mindenki átváltani majd erre?
"Az egyszerű emberekről beszélek"
Igen, ők rohannak majd átváltani, hogy 30 helyett csak 20%-ot inflálódjon a pénzük.
Várjuk meg a részleteket az új papírról.
Amúgy a PMÁP nem rossz, nekem is van, én tartom, jövőre jó sokat fog kamatozni. Egy évvel csúszik mindig a kamatkövetés, mert meg kell várni az egész éves inflációs adatot.
Emelkedéskor nem a legjobb, de csökkenésre is ugyanez a szabály érvényes, az is csúszik egy évet. Nekem volt még 8-10%-ot fizető papírom, amikor újat már csak 3-4%-ért lehetett venni.
#7: uh mi lesz itt ha csak jövőre tetőzik az infláció.
Már így is kb 20%-os lesz az éves pénzromlás, akkor jövőre mennyi lesz vajon? 25%?
9. Pont te érzed magad tőzsdecápának!
Itt a kispénzűekről beszélünk, akinek van mondjuk 1 millió forintja, és a pmáp kamatozik neki havi 10 ezret, amiből mondjuk ki tudja fizetni a villanyszámláját, és nem a fizetéséből kell,plusz pénz. A semminél jobb, pokemon tazoért meg nem kapsz még mindig semmit a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!