Online miért nem lehet fizetni kártyával?
OTP Junior kártyáról van szó, pár hónappal ez előtt még működött az online fizetés.
Már több webshopban, illetve Facebook és Google hirdetésnél is próbáltam volna kártyával fizetni online de nem tudtam, Google például azt írta ki hogy ismeretlen okból a bank nem hajtotta végre a tranzakciót.
A kártyaadatokat jól adtam meg, a kártya használható, fizikálisan üzletben tudok fizetni vele és egyenleg is van rajta.
Esetleg valakinek ötlete?
Limitbeállítás?
Illetve - bár nem tudom, hogy otp-juniornál van-e ilyen -, az én bankomnál aktiválni kellett a fene se tudja hány lépcsős azonosítást. Ha ez elmaradt, addig nem lehetett vele webshopban vásárolni. És igen, ez kb. pár hónapja volt.
Szintén megszenvedtem vele, a kártyalimitet lejjebb vették, de hiába emeltem vissza még mindig nem volt jó, erre kiderült, hogy letiltotta magának a netes vásárlást.
Ezek után meg 3 jegyű telekódot kért, amit eddig soha, de ehhez nem a kártyán levő számot kellett megadni, ismét vissza a beállításokba telekód változtatás, nem volt megadva semmi benne, megadtam neki utána megerősítettem az SMS kód alapján és most már működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!