Hogy lehet a legegyszerűbben a paypal számlámra pénzt utalni?
Az az igazság hogy már nem tudom mióta szenvedek ezzel, próbáltam már Unicredit-ből utalni, de azóta se érkezett meg a pénz.....
Valaki tud valami egyszerű módot amivel a paypal számlámra tudnék utalni pénzt? Valaki aki elvileg ért hozzá azt írta nekem hogy a leggyorsabban max 2 munkanap és átkerül a számlára de arra már nem válaszolt hogy hogy lehetséges ez...
Már kezd a hócipőm tele lenni hogy sehogy nem tudok utalni, ha meg igen akkor nem érkezik meg a pénz....Valaki aki ért hozzá segítene??
Mit nem értesz? Unicreditnél vagyok én is, ahhoz van internetbank, tehát belépsz az oldalon unicredit.hu, paypalon ott van a számlaszám amire utalnod kell, név minden és utalod. Fontos hogy a számlán a neved ugyanaz legyen mint a paypalon a neved.
ha unicredit megkapta a megbízást onnantól 2 nap alatt ott lesz a paypalon a pénz...
de ha leírod mi nem sikerült eddig akkor próbálok segíteni. de tényleg elég egyszerű.
Hát úgy töltöttem ki ahogy mondták, mivel még nem csináltam ilyet.
Viszont most hogy megnéztem, lehet tényleg gubanc van...csak az a poén hogy így mondta a csaj is..szóval a számlaszámom utolsó 9 jegyét írtam csak fel viszont a csaj ott azt mondta hogy az utolsó számjegy nem kell. (Érthetőbben: az utolsó számot nem, csak az előtte lévő 8-at írjam fel)
Akkor nagyon siettem meg mondhatni nagyon jó napom volt és lehet ezért nem figyeltem erre oda...ez lehet a baj akkor?
A pénzt így már visszaszerezni nem lehet mi? (Mert sürgős volt és nem kevés pénzt utaltam át..)
Én rohadtul nem értem, hogy mit csináltál!
Írd le konkrétan, hogy hová utaltál és mit írtál be közleménynek. Ha a saját számlaszámodat írtad rosszul, akkor egyátalán teljesült az utalás?
Én meg rohadtul nem értem miért kell ilyen hangnemben írni....
Fogtam a két patámat és beballagtam az unicreditbe ahol a kedves biztonsági őr átpasszol valakinek hogy segítsen kitölteni a papírt...az ügyfél nevéhez odaírtam hogy Paypal, a címhez semmit, a számlaszámhoz a sajátomat (a paypalos számlát), az egyéb rendelkezésbe a saját nevem, az azonosító okmányhoz a szem.ig. számom és a címem, alá a pénznem mellé az összeg.
Viszont most elbizonytalanodtam vagy félreinformáltak...ugyanis a fizetés jogcíméhez egy 15 jegyű számokból és betűkből álló akármit is írtam. Ez az úgymond transfer ID-m? Mert a paypalon itt nézem és nekem teljesen más...
ennyi lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!