A K&H Szép kártya egyenlegét valamilyen telefonos alkalmazásban nyomon tudom követni?
- Csináltattam náluk online webkártyát. Háromszor kellett bemennem, mire tudtam végre használni
- Az akkori online rendszerük egy agyonbonyolított fapados vacak volt, mikor az OTP-nél már gördülékenyen tudtam online bankolni
- Egy kártya igénylésnél egyik ügyintéző ezt mondta, másik azt
- A hitelnél amikor kértek egy igazolást (amit engedményesként ők is ki tudtak volna kérni), épp csak a levelezési cím nem volt egyértelműen feltüntetve
- Szintén a hitelnél teljesen rugalmatlanok voltak, amikor annyit szerettem volna, hogy a fizetési határidőt pár nappal toljuk el (SOSEM voltam hátralékban)
- A számla megszüntetésénél is vacakolás ment, mert az ügyintéző vakarta a fejét. Külön be kellett volna még mennem egy hónap múlva a fent maradó összegért, hát mondtam, hogy ha kiutalni nem tudják, akkor kenjék a hajukra azt a pár száz forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!