Lakáshitelnél hogy szokott ez lenni: ha előbb terhes leszek, kell valamire figyelnem?
Tehát pl tervezzük (nem most gyorsan, de majd) a lakásvásárlást.
Meg a babatervezést is. ÉS ha terhes leszek, mi van akkor, ha ha már csed/csed-en vagyok, és akkor igényeljük meg a lakáshitelt? Akkor rosszabbul járnánk, mert nem a teljes jövedelememet nézik a bevételnél?
mennyit számít ez pontosan, hogy szülés után vennénk majd fel, vagy előbb, míg dolgozom?
Jelenlegi helyzetben még kivárnánk kicsit, és gyűjtögetnénk is..
Azt akarod mondani ezzel, hogy ha csed/gyed-en van valaki, munkaviszonya van mikor elment szülni: akkor elviekben a munkahelyi bérét nézik amit kapna, ha dolgozna? Vagy hogy kell ezt érteni, hogy "másodlagosan" számít csak?
Konkrétan: hogy kell számolni ha én pl már megszültem és otthon vagyok, de csak ekkora jutottunk el odáig, hgy lakást tudjunk vásárolni és hitelt tudjunk felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!