Itt lenne az ideje kétszeresére emelni az ingyenes készpénzfelvétel összegét az automatákon?
Figyelt kérdés
azaz minimum 300 ezer HUF2022. aug. 6. 12:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
1/9 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem csökkenteni kellene. Különben sosem érünk el a 21. századba.
2/9 anonim válasza:
Ha valakinek erre van igénye, persze. Én ezt se használom ki.
3/9 anonim válasza:
Fölösleges, az emberek nagyrészt nem kapnak ennyit számlára, ki tudják venni a jelentős részét, a maradékot meg eleve kápéban kapják.
4/9 krwkco válasza:
"Itt lenne az ideje ...?"
Semmilyen pénzügyi vagy gazdasági ok nincs arra, hogy ezt megtegyék. A készpénzforgalom minden résztvevőnek pénzbe kerül. A bankoknak és az üzleteknek fizetniük kell a pénzszállításért. Az államnak meg pótolnia kell az elkopott bankjegyeket.
Ez egy politikai döntés volt annak idején, hogy a népek örüljenek. De mivel áprilisban már lezajlottak a választások, most 4 évig semmi hasonlónak nincs "itt az ideje".
5/9 anonim válasza:
Szinte mindenhol vagy kártyával vagy átutalással fizetek. Nem érzem időszerűnek a 21. században az óhajodat
6/9 anonim válasza:
Én annak örülnék ha nem lenne készpénz sem.
7/9 anonim válasza:
Eleve pénznek nem kéne léteznie, az minden baj, bűn, válság okozója.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez a legsúlyosabb hozzászólás.
Civilizációnak sem kéne léteznie csak akkor megyünk vissza a kőkorszakba és minimum 6 milliárd ember megy a levesbe.
Valszeg te is köztük leszel
2022. aug. 7. 11:43
9/9 anonim válasza:
Csökkenteni kéne. De a legjobb az lenne, ha eltörölnék a tranzakciós adóval kézenfogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!