Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babavarot akarunk felvenni az...

Babavarot akarunk felvenni az első éves második gyerek most van uton. Én idáig 40 családot kaptam mert előte nem dolgoztam Párom egy éve kín dolgozik nemetorszagban. Nem vagyunk házasok milyen papírok kellenének a hitelhez?

Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 07:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az nem becsületsertes hogy ciganynak nevezlek. Hivj engem nyugodtan magyarnak, gadzsonak barminek aminek szoktatok. Nem sertodok meg.

Ciganynak nevezni egy ciganyt nem bűncselekmény.

2022. aug. 8. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen, az ilyenek vannak ösztönözve a szaporodásra, én magyar nő pedig nem szülök, mert egy ilyen élhetetlen országba minek.
2022. aug. 9. 08:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy a befizetett adómat nálam hagynák és elkölthetném magamra, ilyen pujákat vesznek rajta tízmilliókért, ingyen se kéne már ennyi, tenyèsznek azok támogatás nélkül is.
2022. aug. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!