Nem vagyok regisztrálva a Revolutra, de szeretnék írni nekik, milyen emailcímre tudnék? Átutalást várok, nem érkezett meg, utána szeretnék érdeklődni a revolutnál is de semmilyen emailcímet nem találok
Nincs. Konkretan ahhoz nincs jogod hogy xy kiutalta-e a penzt vagy sem. Altalanossagban megkerdezheted hogy mennyi ido mig megerkezik a kiutalas bankszamlara, de olyan kerdesekre nem valaszolhatnak ami barmilyen szemelyes adatot tartalmaz.
Talaltam egy ilyet neked. Max 3 munkanap.
De kitol varsz utalast? Eladtal valamit talan? Ismeretlennek? Mert akk jó eséllyel atbasztak.
Egy kepernyofoto semmit nem bizonyit. Barmikor szerkesztek neked.
Sot szerintem egy bizonyos ideig vissza is vonható a kifizetes.
Visszavonni nem lehet, de szerkeszteni akkor is par perc alatt lehet egy kamu kepernyofotot. Ha 6 munkanap alatt nem kaptal penzt akkor at lettel verve.
Mit mond a kuldo? Kerdezted? Ird mar meg neki hogy 3 munkanap alatt meg kellett volna kapnod. Mutasson most egy historyt ahol latszik a sikeres utalas tenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!