Jó ötlet lenne, ha forintra vennék kunát, és majd ezt átváltani Horvátországban euróra? Nyereséges? Valaki mondta én nem értek hozzá.
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 15:30
2/10 anonim válasza:
Dupla váltás kizárt, hogy nyereséges legyen. Vigyél Eurót.
3/10 anonim válasza:
Te jó ég! Dupla átváltási költség mellett hogy lenne ebből nyereséged...????
Levezetnéd?
4/10 anonim válasza:
Szerintem a sok okostóni aki valutaváltással akarja megvédeni a pénzét a forint inflációjától, arról megfeledkezik, hogy a váltás nem költségmentes.
5/10 A kérdező kommentje:
Jaj nem most, hanem mikor majd Horvátországba átváltják a kunát euróra.
2022. aug. 1. 17:10
6/10 anonim válasza:
5: de akkor is KÉTSZERES kezelési költséget fizetsz! Kizárt, hogy olcsóbb legyen...
7/10 anonim válasza:
Nem és tudod miért nem?
Mert a kuna árfolyamát már véglegesen rögzítették, igaz a pénzváltók valamennyire eltérnek attól lefelé és felfelé (mint minden valuta esetén!), de már ezek sem fognak érdemben mozogni, hiszen a középárfolyam rögzített.
8/10 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá és utána se tudsz nézni,hogy megéri e vagy sem.. akkor miért akarod ezt csinálni?
Foglalkozz azzal amihez értesz, ott talán nem b**nka át.
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó! Feltételes módban fogalmaztam, és írtam is, hogy valaki mondta! Nem akarok én semmit csinálni!
2022. aug. 1. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!