Dollárra/eurora váltottad a megtakarításaid?
Érdekel, hogy hányan gondolkodtak így...csak mert szó szerint a sarki kisboltban is már ez a téma.
Nekem ez kontraindikátor, mint amikor tavaly mindenki bitcoinról beszélt a legutolsó kis zsákfaluban is.
De ezt leszámítva is látszik a chartokon, hogy "all time high"-on vásárolnak devizát azok, akik most vásárolnak.
Félreértés ne essen, én sem fogadnék a forintra 10-15 éves horizonton, de véleményem szerint már ősszel nagyon meg fogják bánni azok, akik átváltották devizába a forintjukat.
1, Ha most túl gyengének tartod a forintot, ne aggódj lesz még gyengébb is!
Ezt a 350-es szintet ne nagyon várja mostanában senki. Örülhetünk a mostani 400-nak is szerintem a legutóbbi 417 óta.
Elképesztő az emberek gondolkodása. :)
Egy percig sem vitatom, hogy hosszútávon nyerni fog mindenki ezen, de ismeritek azt a mondást, hogy "amikor a taxisofőr is a részvények vásárlásáról beszél, akkor kell eladni a részvényeket"...?
Ti pont ugyanezt csináljátok a dollárral/euro-val.
Szó szerint a buszon is mindenki erről beszél. Gondolod, hogy jó ötlet, ha mindenkinek, de tényleg a legutolsó embernek is eszébe jut?
A kérdés nem az, hogy 5-10 éves távon nyertek-e a dologgal, hanem hogy kitartotok-e addig? Kitartotok akkor is, ha akár 280-300 forintra gyengül vissza a dollár a következő 2 évben? Nem fogjátok pánikból visszaváltani, mert rossz nézni, ahogy veszíti az értékét?
Ezen a charton gondolkodjatok el:
Nem is rólad beszélek, hanem aki most kezdett el devizaszámlát nyitni és betenni minden megtakarítását dollárba/euroba.
Nem lesz államcsőd, ha az olaszokat/görögöket kimentették, akkor minket is ki fognak. Nagyobb kár az EU-nak egy államcsőd, mint az, hogy kimentsenek.
Ettől függetlenül hosszútávon veszít a forint a vezető devizákhoz képest. Amit én vitatok az az a tény, hogy MOST vált boldog-boldogtalan dollárt/euro-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!