Érvénytelen bankkártyára kaptam PayPal visszatérítést. Mit tehetek, hogy megkapjam a pénzt?
Figyelt kérdés
Névváltozás miatt új kártyát kaptam a banktól. Tegnap vettem át, még nem módosítottam a PayPal fiókomban. Ma viszont kaptam egy visszatérítést egy Aliexpresses eladótól a régi kártyámra, amit tegnap érvénytelenített a bank.
Mit tudok tenni ilyen esetben, hogy megkapjam az összeget? Nem lehet módosítani valahol, hogy melyik kártyára kapjam?
2022. júl. 16. 11:35
1/7 anonim válasza:
Nem a kártyára kapod a visszatérítést, hanem a számládra
2/7 A kérdező kommentje:
De miért úgy írták, hogy a **** végű kártyámra küldik? Akkor nem számít, hogy az közben érvénytelen lett?
2022. júl. 16. 12:15
3/7 anonim válasza:
Nem számít, akkor is meg fogod kapni.
4/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam részletesebben a PayPal súgót, azt írják, kártyára kapom, és ha közben érvénytelen lett vagy lejárt, akkor fel kell vennem a kapcsolatot a bankkal.
Tapasztalatból írod, hogy megkapja az ember, ha közben érvénytelen lett a kártya?
2022. júl. 16. 12:47
5/7 anonim válasza:
Akkor regisztráld be az új kártyát
7/7 A kérdező kommentje:
Írtam a banknak, azt mondták, a számlámra meg fog érkezni a pénz, és azóta meg is érkezett.
Köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 19. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!