Melyik a legkevésbé hulladék bank lakossági folyószámlához?
Aki nem olvassa el a kondíciókat, vagy nem érti meg, annak minden bank hulladék. Ha igazad van, csak egy emailben kell panaszt küldened a banknak és kivizsgálják. Ha a válaszuk ellentétes a leírt feltételekkel (ami nem valószínű, mert ők is tudják, hogy mi fog következni), akkor email az MNB-nek, mint bankfelügyeletnek. Az MNB számtalan esetben kötelezett bankokat visszatérítésre MINDEN ÜGYFÉL számára és még büntetést is kiszabott.
Ha nem tudsz egy olyan számlát találni és kitrükközni, ahol a bank Neked fizet, akkor benned van a hiba. :-)
Én az Erste banknál vagyok, soha nem volt költsége az ATM-es készpénz felvételnek, akár Erste ATM-et használtam, akár mást. Igaz, még mikor bevezették az ingyenes pénzfelvételt, akkor megtettem a szükséges nyilatkozatot, hogy melyik folyószámlához kérem, és egy hónapban sem haladtam meg a legfeljebb két alkalommal történő, összesen legfeljebb 150 ezer Ft-os határt.
De ezt jogszabály határozza meg, minden pénzintézetnél ezek a feltételek.
CIB
Azon belül aki ECO dijcsomag.
1. Először érdeklődjon itt a neten , hogy melyik ad kártyát és és pin kódot!
2. Hány hetet kell rá várni. (Azt is leellenorizni itt).
3. Minden itthoni bank ezt csinálja. 6-7%-ot vonnak le.
Talán valamelyik szomszédos országba jobb lenne vagy a Revolut nekem Londonban 3 nap alatt kihozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!