Huszonévesen mennyire gáz, hogy 1 millió hitelt vettünk fel élelmiszerre?
xD
Jelenleg egyéni vállalkozóként számlázok egy játékfejlesztő cégnek, amit egy haverom csinált. Játékelmélet, játékpszichológia, stb...
#19 voltam
Köszi a tanácsot, de a kiírt kérdésedre tekintettel vállalkozási, pénzügyi, életviteli tanácsaidat inkább fenntartásokkal kezelném.
Mindenesetre kajára még nem kellett hitelt felvennem, pedig pár éve külön élek a szülőktől.
#19 voltam.
Tudod nekem posztraumás stresszem van, volt hogy 2 évig napi 5 km-t futottam és diétáztam, majd annyira eldurvult a helyzet később, hogy öngyilkosságot kíséreltem meg, majd alkoholista lettem.
1.5 éve járok pszichiáterhez, de óriási a változás az előtte lévő állapotromláshoz képest.
Ha ennyire buta vagy, akkor hagyd ott az egyetemet, mert hidd el ez neked nem fog menni.
Sajnálom az állapotodat. A pszichológia üzleti szempontból érdekel, (marketing, gamification, stb.) nem szándékozom praktizálni. Ennyi önismeretem van, ha ez megnyugtat.
Mindenesetre jbbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!