Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi az, ami még jól kijöhet...

Mi az, ami még jól kijöhet közép-hosszú távon ebből a háborús és egyéb válságból? Érdemes például most MOL vagy TELEKOM részvényt venni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 6. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Mol-t is, OTP-t is szerintem....Telekom, gyógyszeripar stb is jó
2022. júl. 6. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak otp-ét vennék. A mol nagyon erős, most szerintem nem éri meg venni. Telekomot már rég nem, gyógyszergyárat se.
2022. júl. 6. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Telekom egy fos, nezzutana, a holdosok irtak levelet nekik es szanalmas volt amit lemuveltek.

Otp eros volt par eve, kicsit meg kell varni aztan mar lehetne csipegetni.

MOLba es speciel nagy eselyt latok, olcso orosz gazat vesznek, szoval nyereszkedni tudnak, cserebe a kulfoldi befektetok kerulik pont ez miatt. Ha majd ok visszaternek lesz szarnyalas

2022. júl. 6. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Azóta egészen szépen összeszedte magát a Telekom árfolyama. Én bánom, hogy nem vettem jóval többet, mint amennyit vettem.
márc. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!