Kaphatok-e hitelt 36 évesen? Lakásvásárlás Nyíregyházán, nettó 251 ezer ft fix+10 hónapig minden évben 15 ezer egyéb bevétel, 8.5 millió önerő, 20.5 milliós másfél szobás lakás. 12 millióra volna szükségem. Ápoló vagyok.
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 19:15
11/17 anonim válasza:
Javaslom, hogy nagyon siess, ha meg akarod venni ezt a lakást, mert még megúszhatod a tegnapi jegybanki alapkamat emelés igen durva hatását. SOS válassz bankot, adásvételizz és nyújtsd be a hitelkérelmet.
12/17 A kérdező kommentje:
Miért, minden bank be fogja építeni azt a kamataiba?
2022. jún. 29. 08:14
13/17 anonim válasza:
08.14 ezt komolyan kérdezed? Természetesen minden bank durván kamatot fog emelni, csak azt nem tudni, hogy milyen gyorsan.
14/17 anonim válasza:
Én pont a napokban kaptam egy eléggé jó ajánlatot ilyen ügyben.
Ha érdekel elmondom privátban. Írj rám
15/17 anonim válasza:
00.04-as, hétfőn szinte az összes bank megint kamatot emel, nem lesz érvényes az ajánlatod sajnos
17/17 A kérdező kommentje:
Ez most már kezd nagyon durván agyrém lenni, amin a MNB művel. Emeli a bázispontokat eszetlenül, mintha 8 osztályt végzett emberek hada ülne ott, akik csak gombot tudnak nyomogatni. Ezáltal szép lassan az összes bank is emeli a konstrukciókat, tavaly év végén már nézelődtem és mondom a fizetésem 35% még oé, max 40, mert szerencsére a kajám szinte ingyen van (közös családi főzés heti 3 szor),így egy 100 ezres törlesztő nekem még belefér a dologba. Ami tavaly év végén a legtöbb banknál olyan havi 83-86 ezer ft volt/ hónap törlesztő 20 évre, az idén tavasszal 92 lett, most meg már 96-97. Eszem megáll. Világosan látja a nemzeti bank, hogy ezt így nem lehet megállítani, mármint a forint gyengülését és folyamatosan lángszóróval oltják a tüzet, ami tavaly 370 ft volt/ euro, az most bőven 400 felett van. Minek erőltetik, ami nem ér semmi? Szerencsétlen bankok meg kamatot kénytelenek emelni, aki meg lakást akar venni, az nem tud. Sokan mondják, hogy jajj jövőre jobb lesz, meg kidurran az ingatlan lufi. Hát az elmúlt 10 évben egyszer sem lett jobb jövőre...
2022. júl. 29. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!