Melyik bankot válasszam? Mik alapján érdemes kiválasztani a megfelelő bankot?
Melyik banknál érdemes bankolni, számlát nyitni? Miket kell ehhez megfigyelni, összehasonlítani?
Egyetemista korom óta van bankszámlám, de már végeztem az egyetemen és szeretnék eljönni az OTP-től, ha van jobb.
20-as éveimben járok, nem használom gyakran a kártyámat, nincs sok pénzmozgás a számlámon.
Előre is köszönöm a segítséget.
Az a probléma, hogy legfontosabb szempontot meg sem említetted, érkezik-e havi szinten jövedelem a folyószámládra és ha igen, mekkora?
Ez az alapja a bankválasztásnak, mert ettől függ, hol a legkedvezőbb a számlavezetési díj.
Havi 250k jövedelemjóváírással már egész jó ajánlatokat lehet találni. Javaslom, hogy az OTP-t minél előbb hagyd ott.
A bankmonitor.hu-n és a biztosdontes.hu-n tudsz a saját pénzügyi szokásaidnak megfelelően kalkulálni, hogy melyik bank ajánlata éri meg neked.
Személy szerint én a K&H, Raiffeisen, Erste hármast preferálom, bizonyos esetekben még a CIB is jó.
én rajtuk keresztül igényeltem az ingyenes Unicredit számlám, meg vagyok velük elégedve, minimum havi 75000nek kell rá érkeznie, a 250.000 mellett ez simán teljesül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!