Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A K&H bank mennyire megbízható?

A K&H bank mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Mennyire lojálisak az ügyfeleikkel?

Mondjuk pl ha rájuk bízom a pénzem hogy tőzsdèzzenek?!

2022. jún. 20. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
ez szabályozott környezet, így aztán nem nagyon lehet szórakozni.
2022. jún. 20. 21:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Huh ezt most nem vágom, mit jelent hogy szabályzott környezet és miért nem lehet szórakozni?
2022. jún. 20. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nincs ilyen hogy rajuk bizod a penzedet h. tozsdezzenek. NEKED kell megbizast adni minden egyes vetelre es eladasra, az o brokereik csak kozvetitenek.

Mondjuk akinek ennyi fogalma van az egeszrol, inkabb ne kezdjen tozsdezni a 60e forintjaval amit ballagasra kapott...

2022. jún. 20. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Náluk bankolok 20 éve, nincs velük bajom.

Mondjuk banknál nem tőzsdéznék, drága.

2022. jún. 21. 00:46
 5/9 A kérdező kommentje:
3as köszönjük Emese 👏
2022. jún. 21. 04:47
 6/9 A kérdező kommentje:
4es bőven számolnak kezelési költséget?
2022. jún. 21. 06:02
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Saját tapasztalat alapján K&H soha többé!

Inkompetens ügyintézők, háromszor kell bemenni a fiókba, míg egy dolgot normálisan elintéznek, hitel esetén semmi rugalmasság, szóval én nagyon nem ajánlom őket, nekem feketelistán vannak és ott is maradnak.

2022. jún. 21. 08:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Tőzsde nem volt?
2022. jún. 21. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Náluk van folyószámlám is és tőzsdézek is KBC-nél. Szerintem nagyon jók, megbízhatók, segítőkészek, de meg is kérik az árát. Drága.
2022. jún. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!