Bankkártyára tehet fel pénzt olyan akié nem a bankkártya?
Figyelt kérdés
Holnapután kéne nekem a bankkártyáról pénzt befizetnem. De a bankkártya a bátyámé és nincs rajta annyi pénzt amennyit be kéne fizetnem. A bátyám viszont csak jövő hétvégén ér rá. Én is tehetek fel pénzt a bankkártyára?2010. szept. 19. 17:38
1/4 anonim válasza:
Nem igazán foglalkoztam eddig ilyen dolgokkal, nem rég óta van bankkártyám, de olyan, hogy bakkártyára feltenni pénzt sztem nincs, hanem van egy bankszámlád, amin van egy összeg és ahhoz férsz hozzá egy bankkártyával, tehát sztem ha a bankszámlára tudsz utalni, akkor azt a pénzt tudod használni a kártyával is.
A számlára vhogy nem tudsz utalni csekken?
2/4 anonim válasza:
pénzt tehetsz fel.
én is teszek minden hónapban egy bankszámlára az otpnél,tartozás,nem az én kártyám.annyit mondok h pénzt szeretenék befizetni,meg a számlaszámot megadom.
3/4 anonim válasza:
És ne aggódj, két nap nem is kell hozzá, hogy megérkezzen a pénz a számlára, ha jól tudom, a befizetés után azonnal megjelenik rajta. Csak ne utalj, hanem ballagj be egy bankfiókba (olyanba, amilyen a számla).
4/4 anonim válasza:
bankkártyára nem lehet pénzt tenni, legfeljebb számlára...bemész a bankfiókba és pénztárban befizeted a számlaszámra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!