Kályhás fűtést nem fogadja el az értékbecslő?
Figyelt kérdés
Volt kint értékbecslő a banktól. Sima lakáshitelt szeretnénk felvenni, NEM csok-ot... Elutasították arra hivatkozva, hogy kályhás fűtés van jelenleg az ingatlanban, de a tulaj elvitte a kályhákat. Nekünk amugy se kellene mert ha végre megtudnánk venni az ingatlant akkor ugyis felujítanánk. De a becslő azt irta bele hogy nincs fűtés. De van mutattuk a kiállásokat a keménycsöveket. Annyi hogy kályha nem volt betéve.... azt olvastam ez csok-nál fontos... de mi nem azt szeretnénk. Elutasíthatjak a kályhás fütes miatt a hitelt ? Nem fogjuk nyilván megcsinálni a központit, míg nem miénk a ház...2022. jún. 15. 14:52
2/6 A kérdező kommentje:
Értem... Akkor a faluban lévő eladó házak 80% -át nem tudjuk megvenni. Hát ez szuper :) köszi
2022. jún. 15. 15:36
3/6 anonim válasza:
Emiatt nem utasítják el, mert nem támogatott hitelet veszel fel.
Az értékbecslő leadja az ingatlan értékbecslését, és majd a bank dönti el, hogy elég e a fedezet a hitelhez.
4/6 A kérdező kommentje:
A fedezet elég. Csak ez miatt utasították el, mert hogy nem felel meg a Csok kovetelmenyenek a futes... dehat nem Csokra vesszuk.. mindenesetre holnap bemegyek a bankba...
2022. jún. 15. 15:44
5/6 anonim válasza:
“ Értem... Akkor a faluban lévő eladó házak 80% -át nem tudjuk megvenni”
NINCS kályhás fűtés, mivel nincs kályha. Ez az ingatlan jelenleg nem fűthető, vagyis nem összkomfortos. Emellett egy faluban van. Ergo forgalmi értéke a béka sejhaja alatt van, tedd hozzá a jelenlegi gazdasági helyzetet és rájössz, hogy a banknak ez nem megfelelő fedezet. Ha nincs 50-60% önrészetek, akkor felejtsd el a hitelt
6/6 byby5 válasza:
Be kell helyezni a kályhákat és újra kell kérni egy felülvizsgálatot!!! Ha mindenhol van fűtőtest akkor konfortos az ingatlan és felvezető rá lakáshitel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!