Ukrán bankkártyám egyenlegét nem tudom nézni itt Magyarországon? Lehet-e feltölteni a kártyát?
Üdv!
Kárpátaljáról vagyok, és az ukrán bankkártyámnak nem tudom nézni az egyenlegét! Oschadbank kártya! Van egy olyan applikáció hogy Oschad24 melyben elvileg lehetne nézni, de nem tudok beregisztrálni! Van-e olyan magyar applikáció amelyben tudom nézni az egyenlegét a kártyámnak? Ukrajnában volt egy atm betettem a kártyát és kiírta az egyenleget!
És még egy kérdés! Itt Magyarországon feltudom-e tölteni az ukrán Visa kártyámat? Otthon a boltokban voltak ATM-ek de azok nem olyanok mint a banki hogy behelyezed a kártyát leveszed, hanem ezen az internetet tudod befizetni, a rezsit a telefonod feltudod tölteni, és ha megadod a kártyaszámot és behelyezed az összeget az jóváírásra kerül a kártyán! Én ezzel töltöttem fel! (Ezen a gépen tudtam a Steam fiókomra casht tenni) itt magyarban van-e ilyen atm melyen lehet a kártyám feltölteni? Tudom hogy van valami OTP befizető atm de félő az elnyeli az ukrán kártyát, vagy azon csak OTP kártyát lehet feltölteni!
Szerintem OTP-s befizető automatában csak OTP-re tölthetsz fel.
Talán a legegyszerűbb ebben a helyzetben az lenne, ha valakinek, akinek van számlája adsz készpénzt, és ő ott helyben átutalja neked, amit azonnal meg is kapsz.
Ha idegen atm-ből veszel le pénzt, úgy tudom akkor is szerepeltetheted az egyenlegedet a bizonylaton, díj ellenében.
2-es!
Tisztázzuk le! Nálunk Ukrajnában számlát nem nyitsz! Ott a bankkártyára tudsz utaltatni ha bemégy egy bankfiókba, vagy egy olyan ATM-hez!
Ott a számla egy más tészta
Szia, nemzetközi viszonylatban a bankok rendszerei nem átjarhatóak,(mèg akkor sem ha ugyanannak a kèt leánybankja)
A leìrt megoldasok csak az adott banknak Ukrajnán belüli infrastruktúrájában működnek.
Más országbó egyetlen lehetősèged van rá, ha van itteni számlád, arra befizetve a pènzt tudsz átutalni rá. (Vagy megkèrsz valakit onnan, hogy otthon fizessen be neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!