Hogyan tudom fizetni az MKB bankos hitelemet?
Sziasztok! Lassan egy hónapja részletfizetésre vásároltam egy készüléket a MediaMarkt-ból.
22 havi törlesztő részletet választottam mert számomra ez volt a kézenfekvőbb. Azóta semmi e-mailt nem kaptam az MKB banktól és semmi levelet. Egyedül egy kártyát küldtek amit nem aktiváltam még és továbbá sem szeretném aktiválni azt.
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Várjak még?
Nem a kártyámról fogják levenni a pénzt, nekem kellene utalnom, csak annyi a baj hogy nem tudom hova!
Mivel kaptam az MKB bankos hitelkártyát, így az első szerződésem szerint aktiválnom kellene azt.
Viszont, mikor megkötöttem a szerződést rákérdeztem hogy kapni fogok-e számlaszámot amire utalhatok, a válasz igen volt. Azt is kérdeztem direkt, hogy szükséges-e a kártya aktiválása, amire a válasz az volt hogy nem, de aktiváljam mert “plussz pénzem lesz belőle”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!