Miért jó a Revolut?

Figyelt kérdés

Eddig inkább csak hárányokat olvastam róla. Várni kell az utalásra, ha félreutalsz cseszheted a pénzed, gondolom nem olcsóbb levenni róla a forintot mint magyar banknál ATM-ből, nincs magyar ügyfélszolgálat stb.

Milyen előnyökkel jár akkor? Én teljesen jól elvagyok a bankszámlámmal, havi 300ft-ba kerül és egyből megérkeznek az utalások, jó az app is. Viszont már szinte cikinek érzem h nekem nincs, csak szerintem konkrétan nem is használnám ha lenne.

2022. máj. 28. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ingyenes.

Jól lehet váltani eurót.

Lehet venni részvényeket, vagy kriptoba fektetni a pénzed. (bár ez nem tényleges btc, eth, stb..)

G pay, apple pay kompatibilis.

Utalni ne ezt akard használni.

2022. máj. 28. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ??? Jó ?
2022. máj. 28. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is igyekeztem időt fordítani arra, hogy rájöjjek mit nyújtanak a fintech céget, amit a kereskedelmi bankok nem.

Annyi előnyt látok, hogy a címzett nem látja a nevedet és bankszámla adataidat, így számára anonymusként de mégis hozzájutsz a kívánt szolgáltatáshoz, termékhez. Már ha ez előny az adott szituban.

A KFC valamiért ragaszkodik a UPay-hez az appos rendelések esetén. Ez nekik lehet, hogy jó, de nekem csak felesleges kínlódás.

2022. máj. 28. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fintech cégek Revolut, Wise stb nem is arra vannak, hogy Magyar főszámlának használd.

Legfőképpen azoknak előnyös, akik gyakran járnak külföldre, vagy vásárolnak interneten és azt nem forintban teszik.

Semmi számlavezetési díjja nincs viszont, bankközi árfolyamon válthatsz vele, nézd csak meg a saját bankod mennyiért váltana most eurót és mennyi az interchange árfolyam amit Revolut használ.

Én ezen felül forintban is használom feltöltök x összeget és külöböző szolgáltatásokat a revolut kártáyról emel le, így főszámlán nem érhet meglepetés.

Ezen felül csomó részvényt, és kriptot tárolhatsz, ha nem fontos az azonnali utalás ingyen utalhatsz bárhová, és készpénz felvétel is ingyenes.

Összeségébe ezt egyik magyar bank sem nagyon tudja, ugyanakkor valóban teljesérékű számlának nem szabad tekinteni.

2022. máj. 28. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt is szeretem, hogy szét tudjuk dobni a sörözés költséget fizetés után.

És az is jó, hogy bármikor tudok generálni egyszer használatos kártyát, vagy be tudom fagyasztani a virtuális kártyámat az app-ban.

2022. máj. 28. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

@ 5: sikerült felsorolnod olyan opciókat, amelyek a hagyományos kereskedelmi bankok létező kínálatában régóta előfordulnak.

Ezekhez nem kell fintech cég.

2022. máj. 29. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!