Vajon miért nem vonták le az ehavi személyi kölcsön törlesztőmet?
Figyelt kérdés
Ma lett volna esedékes az aktuális levonás, de csak a hitelfedezeti biztosítás díját vonták le, a hitel törlesztőjét nem. Várjak, vagy telefonáljak? Fedezet természetesen van a számlán.2022. máj. 23. 16:59
2/6 A kérdező kommentje:
Nem örülök, nem tetszik ez nekem. :) Ők vonják, tehát késedelembe nem eshetek, nem? Már 10 hónapja megy szépen, vártam az sms-t, de nem jött.. Van még belőle, tehát nem futott ki.
2022. máj. 23. 17:19
3/6 anonim válasza:
Ha bizonyíthatóan célba ért a sperma, akkor nem vonják a törlesztőt, a harmadiknál pedig a miniszterelnök úr átvállalja a teljes tartozást!
4/6 Koplárovics Béci válasza:
Valószínűleg nem szinyált a gogyó.
5/6 anonim válasza:
Én írnék nekik emailt majd fel is hívnám őket. Előbbit azért, hogy maradjon írásos nyoma, utóbbit azért, hogy intézkedjenek.
Szerintem amúgy amikor a kamatot számítják, akkor (látatlanban) nem vizsgálják, hogy miért hiúsult meg a tranzakció. Szóval én futnék utána, nehogy rosszul járjak.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére ma reggel levonták. Köszi a valaszokat!
2022. máj. 24. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!