Hol váltanak be szlovák koronát még?
Hát más országokban ahol euró van ott minden banknak kötelezö egy fix áron a régi pénznemet beváltani. én úgy tudom.
pl magyarországon a kispénzeket amik beszüntek csak a magyar nemzeti bank váltja már be, de pl a németeknél az összes banknak köteles a régi márkát beváltani.
Pozsony, Szlovák Nemzeti Bank. Kérj meg egy felvidéki rokonodat, mert lehet, hogy külföldinek nehezebb. Még az is lehet, hogy magyaroknak tilos. Csak akkor lehet, ha leteszik az állampolgári hűségesküt és a tengelyük körül háromszor jobbra megfordulva, kétszer átköpnek a bal válluk fölött, miközben azt kiabálják: Éljen Trianon!
Egyszerűbb lehet honos állampolgárral - a viccet félretéve, de lehet, hogy külföldinek is lehet, de akkor a Magyar Nemzeti Bankban is lehetne. Így, szerintem itt próbáld meg először és meg tudják a többi teendődet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!