Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babaváró, második gyerek, még...

Babaváró, második gyerek, még három év?

Figyelt kérdés
Nem találtam egyértelműen leírva: plusz három évvel tolódik a törlesztés kezdete, vagy újra indul a három év? nálunk a két gyerek közt kevesebb mint két év lesz, és ha csak újra indul a három év akkor nyílván minnél később érdemes "jelenteni" a bank felé.
2022. máj. 19. 08:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Elárulom, a jelzáloghitel szerződésünket se olvastam el, csak a kamat és futamidő érdekelt, de ez nem kell, hogy bárkit fusztráljon.

Egyébként erre a jelzálog hitelre nem is igazán volt szükségünk mégis felvettünk 12 milliót, egyszerűen azért, hogy a később lejáró 4 lakástakarékot bele tudjuk törleszteni, és a máp, amibe a pénzünket tettük több kamatot fizetett mint a hitel kamata. Járulékos költségeket a bank állta stb stb.

Ami feltettem egy egyszerű kérdés, én is szivesen válaszolok ilyenekre, ha ép tudom a választ. Nevezhetjük lustaságnak..amúgy meg részben unalomból vagyok a gyk-n és ezért válaszolgatok egyáltalán. De valószínűleg ez volt az utolsó. köszönöm, annak, aki a kérdésre válaszolt :)!

2022. máj. 19. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!