A Citibanktól rendeltem diák hitel kártyát. Nagyon
megszívtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A Citibanktól rendeltem diák hitel kártyát.Nagyon megszívtam.100000 Ft hitelkeretem volt.50 ezer Forint levehető és 50 ezer Forint levásárolható volt.Ha jól emlékszem.Bár régen volt.Valahogy engedte a rendszer,hogy több pénzt vegyek le a kártyáról mint ami rajta volt.Aztán a törlesztőrészlet megemelkedett.Nagyon.Diákként jövedelem nélkül nem tudtam havi kb 10000 Ft-ot befizetni rendszeresen.Átkerültem egy másik tartományba:a végrehajtási osztályhoz!!!Velük kötöttem egy egyezséget.Azt ajánlották hogy havi 3690 Ft ot kell fizetnem majd.Sajnos egy ideig ezt sem tudtam fizetni.Majd októbertől fogok tudni ismát fizetni.Mit tegyek?Öljem meg magam?
2010. szept. 17. 11:28
1/9 anonim válasza:
nyugi!! semmiképp ne öld meg magad!!!
fizesd a kiegyezett összeget. aztán mikor a végéhez jársz a tartozásnak, érdeklődd meg a pontos tartozást még. azért inkább próbáld meg fizetni a megállapodott összeget, mert csúnya kamatokat szórnak rá. nekem így lett 120ból 700. 8 évig fizettem. ne járj így!!
2010. szept. 17. 11:37
2/9 anonim válasza:
Talán nem kellett volna hitelkártyát igényelni jövedelem nélkül. Mégis mit gondoltál, ki fogja visszafizetni? A jó tündér? Mellesleg nem tartom valószínűnek, hogy kereső felnőtt (valószínűleg a szüleid) kezességvállalása nélkül kaptál volna hitelkártyát. Hozzájuk fordulj, hogy segítsenek visszafizetni! Nem érdemes elaprózni, mert úgy csak egyre több és több lesz, kérd meg a szüleid, hogy fizessék vissza neked egy összegben, aztán majd nekik visszafizetgeted, ha lesz valami kereseted. Ezzel egy csomó kamatot megspórolsz. Aztán mond le a banknál a hitelkártyát, és többet ne csinálj ilyen butaságot!
2010. szept. 17. 12:25
3/9 A kérdező kommentje:
Igen.Köszönöm a letolást.Nagy hülye voltam.Meg is érdemlem!!!!Ez az én hülye naívságom!!!!!Nem vagyok életre való!!Ne is kezdjen velem egy nő sem.
2010. szept. 17. 12:30
4/9 anonim válasza:
Nem is fog ne aggódj...
Azért az érdekel hogy nem vagy képes havi 3690et összeszedni? Még diákként is durva... Keress vmi munkát, szórólapozz, stb... Megölni magad, persze... tudod mibe kerül egy temetés? Önzőség a köbön...
2010. szept. 17. 13:28
5/9 A kérdező kommentje:
Nemfog velem kezdeni egy nő sem?KÖSZÖNÖM a jóslatodat.Viszont kívánom!!!
2010. szept. 17. 17:30
6/9 A kérdező kommentje:
S mire alapozod a feltételezésedet hogy nem fog velem kezdeni egy nő sem?Nem minden nő pénzéhes plázacica.Lehet hogy a te nőid azok vagy azok voltak de ez még nem jogosít fel arra hogy az összes nőt leírd.
2010. szept. 17. 17:40
7/9 A kérdező kommentje:
De azért kötekedésért bejelentettelek!
2010. szept. 17. 17:46
8/9 anonim válasza:
nem minden nő pénzéhes, de azért szeretik, ha van fűtés a lakásban és tudnak naponta enni :))
nem tudom hány éves vagy, de ha én 28 évesen gyerek, iskola és háztartás mellett tudok munkát vállalni, akkor Te is tudsz.
18 évesen nappalin jártam suliba. Én fizettem egyedül az albérletem, a kajám, a ruháim és még valamennyit félre is tudtam tenni... Mit csináltam? Nappal suli, éjszaka mosogattam egy étteremben vagy hétvégén felszolgáltam rendezvényeken...
Biztos tudnál valami munkát vállalni, ha mást nem, akkor hajnalban pár óra újságkihordást, MC Donald'sban éjszakai műszakot stb...
2010. szept. 19. 15:42
9/9 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma:Kaptam munkát.Habár nem vagyok még a Berényi Kalaudia de azért ez is megteszi egy ideig:).Köszönöm a tanulságos válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!