Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » FŐSULISOK, figyelem! Beérkezik...

FŐSULISOK, figyelem! Beérkezik-e a pénz a NEPTUN gyűjtőszámlámra? . Ha

Figyelt kérdés

Beérkezik-e HOLNAPRA a NEPTUN gyűjtőszámlámra a pénz, ha ma OTP netbankról (igen, a netes bankról, mert ez gyorsabb) utalok és a K&H főiskolám bankja? Vagy csak hétfőre érne be?

Sajnos nem tudok tanegységeket felvenni, mert nem fizettem be az iratkozási díjat még, kórházban voltam két hétig egy csúnya lábműtét miatt.

2010. szept. 16. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
78%

holnap délutánra valószínüleg igen.

Én teljesen más okból szoktam OTP és K&H számlák között utalni, és döntő többségében az utalás másnapjának délutánján írják jóvá a pénzt.

2010. szept. 16. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Sima bank-bank közti utalásnál a délután utalt pénz másnap ott van a célszámlán, de a neptunos gyűjtőszámlán általában kell pár nap, mire megjelenik az utalás (legalábbis a Debreceni egyetemen meg a Corvinuson sose volt rajta másnap, még akkor sem, ha délelőtt utaltunk)

Ja, és itt nem naptári napot néznek, hanem banki munkanapot. Lehet, hogy neked szerencséd lesz, és jóváírják a gyűjtőszámlán már holnap, de a hétfő a valószínűbb, sajna.

2010. szept. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!