Diákhitellel kapcsolatban várom a tapasztalatokat! Kienk van, mennyi, és hogyan tud megélni mellette? Megbánta-e, hogy felvette?
Én 300 ezret vettem fel és igen, megbántam. Mivel teljesen haszontalan dolgokra költöttem. Még mindig egyetemre járok, csak elkezdtem mellette dolgozni. Semmi perc alatt megkeresem azt az összeget, ami a diákhitel volt havonta. De sokkal okosabban költök, hiszen benne van a munkám.
Jelenleg nem keresek viszont annyit, hogy tudjam törleszteni, az egyetem után lesz csak esedékes. És addigra rárakódik egy csomó kamat :(
Hacsak nem létfontosságú, akkor nem érdemes felvenni szerintem. Oké, ha az első évben még nem talál az ember munkát, stb., akkor lehet, hogy érdemes. Vagy ha elindítja belőle az ember a vállalkozását, ami aztán beindul és sokszorosát termeli a hitelnek, akkor is érdemes. De azokat sosem értettem, akik felvették éveken keresztül és abból éltek... saját magukkal szúrtak ki.
Ne vedd fel. Ne csak ezt, semmilyet!!!
Bár most megérné svájci frank alapú hitelt kérni, csak nem adnak a bankok miután kibabráltak a lakossággal és olcsó frank mellett vették fel és most 150 ft helyett 212 után fizethetik a kamatokat..az pár millánál pár év plusz törlesztés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!