A babaváró támogatás igénylésének ez feltétele?
A pár mindkét tagjának kell bejelentett munkaviszonnyal rendelkezni a babaváró támogatás felvételéhez?
Vagy az csak a sima banki hitelnél követelmény?
Az okoskodó megjegyzésekből köszönöm, nem kérek. (Nyilván tudom, hogy a bejelentett munkahely minden esetben jobb, biztosabb, stbstb... de most nem ez a kérdés.)
Nem tudok olvasni és a bankba sem tudok bemenni, mert nincs lábam. Sőt még süket is vagyok és ezért a telefonos opció is off sajnos. :/
De köszi szépen, hogy megpróbáltál segíteni azzal, hogy válaszoltál a kérdésemre. :) Bárcsak több ilyen jóindulatú, segítőkész ember lenne a világon. 🤔
Semelyik hitelnél nem az számít, hogy 1, vagy 2 keresős egy család, hanem az, hogy mennyi az a jövedelem?
Ha csak 1 kereset van, de az kellő mértékű, akkor a babavárót és/vagy a lakáshitelt is jó eséllyel meg lehet kapni.
Senki sem eltartott, csak nincs bejelentve a munkáltató által, kedves hozzászóló. :)
Én pont úgy reagáltam, ahogy és amilyen hasznosan és segítően válaszolt az 1-es.
Az összjövedelemmel közel sincs probléma, mindenki megnyugodhat. :) De én úgy tudom, hogy kell bizonyos támogatások esetén munkáltatói igazolás, 3 havi jövedelmet igazoló papír, stb. Ami ugyevár ezeserben az egyik fél részéről nincs. Éppen ezért érdeklődöm, mert tisztán akarom ezt látni olyan emberek által, akik már felvették és/vagy értenek hozzá, és segítő szándékkal válaszolnának. A csaló hitelügyintézőktől, apróbetűs részt kihagyó informátoroktól majd másodlagosan érdeklődnék..újra.
Ja, így már értem. Bocsi, csak azt hittem te is provokálni akarsz. :D
Köszi a normális választ. (Y)
Jelen esetben akinek nincs bejelentett állása, az banki szempontból eltartottnak minősül, tehát rontja az össz hitelképességet.
(Egy segítő szándékú csaló hitelügyintéző...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!