Revolut Prémiumot megéri?
Arra gondoltam, hogy kicsit nyerészkedem a valuta árfolyamokkal. Revolut prémiummal korlátlanul tudok átváltani (nem csak a havi 350.000Ft -os össz váltási limitig)
Viszont 2500Ft a havidíj.
Az elmúlt 1 hónapban már csináltam kb 10.000Ft hasznot.
Le lehet mondani egyik hónapról másikra a Prémium csomagot? Van valami hátránya? Mindenképp másik bankkártyát fognak adni? Ennek postaköltsége engem terhel?
1-es, kicsit részletesebben is kifejtenéd?
2-es , köszi a biztatást. Nincs hozzá elég financiális furfangom. Egészen más terület érdekel, másban vagyok jó. Másrészt nincs 10-50 milliós tőkén, hogy annak forgatásából megéljek. De ha lenne, akkor sem egy Litván bankban tartanám (most a háború miatt még végképp nem)
"kicsit nyerészkedem a valuta árfolyamokkal"
Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy a spekulációs célú devizaváltogatást tiltja a revolut üzletszabályzata, s ha "észreveszik", akkor zárolják a számlád.
"Nyerészkedj" részvényekkel, az teljesen szabályos. Ahhoz viszont érdemes metal csomagra váltani.
Ohh. Nem tudtam, hogy tiltja.
De akkor kb semmi értelme a Revolutnak.
Amúgy felháborítónak tartom, hogy "zárolja". Gyakorlatilag ellopja a pénzed. Mert ha az volna h többet nem válthatsz az még oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!