Gazdasági szakembertől kérdeznék? Mit csináljak a pénzemnel a bankban?
Az világos hogy itt csőd lesz a forint semmit sem fog érni rövidesen. Magyar bankok egy rhadekok aki ott dolgozik és be akar nekem mesélni valami hülyeséget hogy miért jó az ne is feleljen.
Aki nem áverni akarja az embert attól szívesen fogadok ötleteket. Aranyba fektetni? Vagy mégis mit? 🥺🥺
Nem lesz csőd. Ciklikus recesszió várható hamarosan, amit meg fog dobni, ha nem jön az EU-s kifizetés, de a forint bőven értékes valuta marad, a 10 körüli inflációnak bár bőven az is az oka, hogy az emberek várják az inflációt, és kalkulálnak vele, ami egy öngerjesztő folyamat, többre emiatt nem számítok, legyen igazam.
Magyar államkötvény szerintem jó megoldás, én a tőzsdével személy most óvatosabb lennék, várok egy visszaesést, de pl az OTP most kimondottan jó áron van, ha konkrét részvényeket nézünk és nem alapokat.
Az arany jó menekülés, de ne tegyen ki a teljes befektetéseidben 10%-nál többet. Le lehet pontozni a nullára, de a bitcoinnak vannak hasonló tulajdonságai, az kitehet még 10%-ot.
Befektetési elemzőnek tanulok, bőven nem készpénz amit mondok, 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!