Szeretnék 100 eurót utalni az OTP devizaszámlámról külföldre. Mennyi az utalás díja, ha a forintszámlámról vonják le?
1, nyisd meg az OTP honlapját
2, ott keresd meg a bankszámla hirdetményt/kondíciós listát
3, azon belül keresd ki azt a bankszámlacsomagot, amit választottál a számlanyitáskor.
4, ebben már meg is találod a kérdésedre a választ.
Kérdezni tudni kell. Hanyagul feltett kérdésre vársz általad titkon elvárt teljes körű választ.
A forintban vezetett bankszámládon a bankod által közzétett deviza eladási árfolyamon számított forint mennyiség kerül terhelésre az utaláskor. Jellemzően a T+2. napon érvényes árfolyam érvényesítésével, azaz az átutalás megbízástól számított 2. napi Euro deviza eladási árfolyamon. De a bank hirdetményében ez is megtalálható ennél akár pontosabban megfogalmazva.
Én lusta vagyok, helyetted nem fogom elvégezni a munkát.
Kaptál hálót, de te halat akarsz tőlünk.
Ha tudni akarod a kérdésedre a választ, akkor csak én lehetek lusta, te nem.
Na, irány a tenger !
Minden segítséget megkaptál. Dolgozz.
(Én meg megyek aludni :-)
"Minden segítséget megkaptál."
Akkor tisztázzuk: továbbra is fenntartod, hogy KIZÁRÓLAG a kondíciós listából, minden más dokumentum elolvasása nélkül, kiderül a válasz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!