A k&h jobb vagy az otp?
Gondold végig az alábbiakat:
- Milyen gyakran és mekkora összeget fogsz felvenni ATM-ből
- Melyik bank ATM-je van közelebb?
- Melyik bankfiók van közelebb?
- Mennyit akarsz utalni egy hónapban?
- Milyen kártyát szeretnél és mennyit használnád?
- Van-e szükséged valami extra szolgáltatásra?
Ennek függvényében nézd végig a két bank ajánlatait és számold ki, melyikkel jössz ki jobban.
De ha személyes vélemény kell: OTP. 25 éve van náluk számlám, pár apróbb kellemetlenségen kívül sosem volt velük bajom. Ha ügyet kellett intézni, minden rendesen megcsináltak és ha mondtak valamit, az úgy is volt.
Többször volt a 25 év alatt olyan eset, hogy duplán voltak le egy tranzakciót, mindig számomra kedvezően rendezték el.
K&H-nál is volt számlám pár évig. Soha többé. Ott egyik ügyintéző A-t mondott, a másik B-t, aztán a végén egyik sem lett igaz. Háromszor kellett bemennem, hogy végre jól beállítsák a netes kártyát és tudjam is használni. Sokkal kevesebb fiókjuk és ATM-jük van, a webes rendszerük (a régebbi legalábbis, amit használtam) iszonyatosan fapados, a SZÉP kártya felületük még most is az.
Hitelem is volt náluk, ott semmi rugalmasság nem volt bennük. Mikor közöltem, hogy kicsit megszorultam és csak annyit kértem, hogy a fizetési határidőt toljuk el 10 nappal (fizetés utánra), arra se voltak hajlandóak. Szóval részemről én soha többé nem fogok üzletelni a K&H-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!