Melyik hazai bankintézetben lehet amerikai részvényeket vásárolni?
Bank nagyon nem jo otlet..
Random capital, interactive brokers, revolut... ilyensmiken lehet
Bankban is tudsz amerikai részvényt vásárolni. Szinte az összes nagyobb magyar banknál meg tudod tenni. OTP, Erste, K&H stb. Tény, hogy ezek a legdrágábbak. Magas jutalékkal dolgoznak.
Random, IB, Revolut lényegesen olcsóbb.
Köszi az utolsónak a kérdésemre adott választ!
Tudom, hogy magasabb a jutalék, de hosszú távon gondolkozok és nem mindegy milyen pénzügyi minősítésekkel rendelkezik a cég, szóval, hogy a pénzem biztonságban legyen hosszú távon. (akár 20 évről beszélek)
(Teljes jogú pénzforgalmi szolgáltató.)
Revolut nem olyen pl.
Random speciel az Erste birtokában van, mégis sokkal olcsóbb, ha a "leányvállalatnál" vezetsz TBSZ-t.
Míg előbbi BVA addig utóbbi OBA védett.
Én semmiképp sem direktbe banknál kereskednék.
#6 vagyok. GYK: Random a leányvállalat és azért nem kereskednék direktben a banknál mert ott sokkal magasabbak a díjak.
Mégis minek fizetnél többet amikor a Random ingyen vezeti a számláidat és sokkal kevesebb pénzt húz ki a zsebedből?
ELmondom amikor az Erste felületén kereskedsz akkor kvázi ugyanazok az emberek intézik az ügyleteidet, csak a más platform miatt több pénzt szednek be tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!