A revolut tilt azért, ha forintot dollára váltók, majd egy két héttel később a dollárt euróra és azt átutalom onnan máshová?
Attol fugg, ha kis osszeg, es nem tul surun csinalod akkor nem.
Ha nagy osszeg es sokszor akkor valoszinuleg igen.
??? Melyik lepessel lehetne baja?
En 6M forintot valtottam par honapja EURra es dollarra, es utaltam ki befektetesi es crypto szamlaimra. Erre valo az app.
3. a revolut is meg kell gyozodjon rola h az AML KYC-nek megfelelsz.
Valtsd vissza a kriptod, kuld ki revolutra, es onnan probald a bankba elkuldeni, hamar meglatod majd hogy mirol szovegelek :)
En 1 millioval futottam bele tiltasba, pedig csak anyameknak kuldtem a penzt, annyi volt hogy bekertek a szamla adatokat es viszonylag hamar 1 nap alatt feloldottak.
Ismerosom cryptoval pont a fent emlitett dologgal szivta meg, tozsdere befele semmi baja nem volt, mikor eloszor nagy osszeget utalt ki maganak akkor jott a tiltas...
Nem, nem fog tiltani ezért.
Engem tavaly tiltottak egyszer egyébként, elküldtem nekik a kért doksit, másnapra leszedték a tiltást, nem nagy cucc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!